Në Serbi, për një javë 686 të infektuar me Covid

Në shtatë ditët e fundit, janë testuar 4.705 mostra dhe prej tyre kanë dal 686 persona pozitiv me virusin COVID-19, njofton Ministria e Shëndetësisë e Serbisë.

Që nga fillimi i epidemisë në mars të vitit 2020, 2.546.882 persona janë infektuar me COVID-19 dhe janë kryer 13.062.498 analiza.

Numrat e të vdekurve, të shtruarve në spital dhe të atyre që janë në respiratorë nuk janë publikuar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *