1 shtatori bën bashkë Majkun e Majlindën, përcjellin Roanin për në shkollë

Ish-çifti i njohur i estradës, Majku dhe Majlinda, ndonëse të ndarë prej kohësh, për këtë 1 shtator u bënë bashkë. Ata çuan djalin e tyre, Roanin për në shkollë, në…

Ish-çifti i njohur i estradës, Majku dhe Majlinda, ndonëse të ndarë prej kohësh, për këtë 1 shtator u bënë bashkë.

Ata çuan djalin e tyre, Roanin për në shkollë, në klasë të parë.

https://www.instagram.com/p/CwpLcT9o1xq/?utm_source=ig_embed&ig_rid=e1d77397-bc4a-48c3-af34-9d0e0f56af6e&ig_mid=8A73F87A-AB9D-4D9E-A330-88B2638ACB72

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *