Luana Vjollca e kthyer në një URAGAN! Jo vetëm ‘Love Island’, por ajo do të sjellë dhe një tjetër spektakël në TV Klan

Prej disa muajsh tashmë, kanë filluar përgatitjet për programin më të ri që pritet të fillojë në Tv Klan, Love Island Albania, me fokus dashurinë, por nuk mungojnë as dramat, lojërat dhe argëtimi.

Luana ka publikuar në Instagram disa video e foto nga përgatitjet që po bëhen në Tv Klan për “Love Island Albania”,

dhe ka tërhequr vëmendjen një fotografi bashkë me drejtorin e përgjithshëm të Tv Klan, Aleksandër Frangaj si dhe me skenografin e mirënjohur Italian Gaetano Castelli.

TV Klan raporton se Luana e palodhur nga puna ka nisur edhe përgatitjet për “Zemër Luana”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *