Denisa ia thotë në sy Kozakut: “Ti më ke tradhëtuar mua”

Denisa dhe Kozaku janë ndër çiftet më të përmendura në media rozë.

Kjo përshkak se janë shumë afër me ndjekësit e tyre me foto, video dhe livestream në TikTok.

Dje duke biseduar live në TikTok, e pyetur për Kozakun, Denisa ia tha direkt atij se po e tradhton por me shaka.

“Nuk e mban mend atëherë kur të zura duke më tradhtuar?”

Ishin disa fjalë ndër rreshta që i tha me shaka Denisa, por menjëherë tregoi se ata nuk janë tradhëtar dhe se janë shumë të lumtur bashkë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *