Një bashkëshorte si Adelina Ismaili do ta donin të gjithë meshkujt

Adelina Ismaili ka bërë një urim të veçantë për bashkëshortin e saj Valin.

Ajo ndau me ndjekësit një foto krah burrit të saj duke na treguar sa shumë e do.

Ata janë prindër të një djali që quhet Uliks, por nga ana tjetër ai është dhe menaxheri, si dhe një nga mbështetësitë më të mëdhenj të artistes së njohur.

Adelina Ismaili e cila ka qenë idhulli i gjithë shqiptarëve pas viteve ‘90 duket se është shkëputur totalisht nga muzika dhe i është përkushtuar karrierës së saj si moderatore.

Shiko postimin:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *