Një histori prekëse që e mësuam nga dedikimi i Irma Libohovës

Irma Libohova para pak ditësh na njohu me mikeshën e saj, e cila kishte nevojë për një transplant, madje kishte bërë një dedikim me fjalë zemre, siç rrallëherë shohim ta bëjë shoqja për shoqen.

6D780D55 318D 4BDE 9F32 8765C4E73ACB

Por duket se mikja e saj nuk ja ka dalë dot, në një tjetër postim Irma shkruan se mikja e saj është ndarë nga jeta. “Priste orët e vona kur komunikonim bashkë, që nga sonte jo më, U prehsh në paqe o engjëll që zoti të mori kaq të re, ngushëllime familjes dhe Mateos që nuk të coi dot në altar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *