“Harrojnë” nusen dhe dhëndrin, të ftuarit mblidhen rreth Nora Istrefit

Nora Istrefi para pak orësh ka qenë e ftuar tek një dasëm por jo vetem si mysafire.

Ajo pas disa çaste mori mikrofonin nën pronësi dhe vazhdoj të këndoj në stilin e saj, e atmosfera mori tejter nivel.

Ani pse harruan çiftin dhe vemendja e gjith dasmorve ishte te Nora

Dasmorët me brohoritje e të gjithë një zëri ishin më këngëtaren duke ia kënduar hitet e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *