Binjaket që me të pasmet e tyre kanë “ndezur” internetin [Foto]

Binjaket Michelle dhe Miriam Carolus, hanë të njëjtin ushqim, vishen në mënyrë identike dhe çdo ditë bëjnë nga 200 pompa.

Se marrëdhëniet mes binjakëve janë shumë të forta, këtë e dëshmon më së miri rasti i dy vajzave nga Miami.

Ato çdo personi i bien në sy për shkak të ngjashmërisë, por edhe për shkak të linjave trupore. Ato kanë gjoksin e madh por edhe të pasmet.

Por për të ruajtur format e të pasmeve, ato çdo ditë i bëjnë nga 200 pompa.

Motrat Carolus me mençuri kanë përfituar nga ky fakt, dhe kështu kanë rrëmbyer zemrat e rreth 250.000 ndjekësve në Instagram.

Ato thonë se për pamjen e tyre duhet “falënderuar” regjimin e rreptë të jetës. Por dyshimet se janë të dhëna pas “plastikës”, flet fakti se punojnë për të njëjtin kirurg plastik.

Michelle dhe Miriam pranojnë se vetëm gjinjtë i kanë rritur falë ndërhyrjes kirurgjike, të cilave u kanë kushtuar nga 5.000 dollarë.

Shiko Fotot:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *