Efi nuk di të ndalet, tall keq Kiarën

Efi ka gjetur sot kohë për të kaluar me fansat e saj në Instagram duke

iu përgjigjur pyetjeve të tyre. Shumë e pyesnin për projektet e saj, anën personale, por ishte edhe një koment që tërhoqi vëmendjen e Efit.

“Llull”, i shkruan dikush, term që shumë e përdornin për Kiarën gjatë BBV.

Dhe duket se me përgjigjen e saj, Efi e hodhi një thumb.

“Unë?”, pyeti ajo e habitur si për të treguar se po ngatërronte person.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *