E tepron Dhurata Dora, gati e zbulon ‘zogun’ në këtë veshje provokuese

Dhurata Dora, është njëra nga këngëtaret më aktive në skenën muzikore.

Ajo vazhdimisht ka sjellë projekte të reja, duke qenë kështu gjithnjë e më afër publikut të saj besnik.

Duke qenë se është pjesë e ekranit dhe koncerteve, ajo detyrimisht do të kujdeset për pamjen dhe stilin e saj të veshjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *