Dy ditë pasi i dërgoi një mesazh të koduar, Gresa i përgjigjet Andit

Gresa Hoti dhe Andi Artani i kanë dhënë fund lidhjes para disa javëve.

Ndonëse dyshja nuk kanë folur asnjëherë vet për këtë pjesë, ishin detajet rreth tyre që konfirmuan ndarjen.

Zhvillimi erdhi pak befasishëm meqë ndodhi krejt pak ditë pas një fotografie të përbashkët në të cilën Andi u shpreh se kështu (pra bashkë) do na keni deri në pleqëri.

Por mesa duket për Andin ende nuk ka përfunduar çdo gjë.

Nga pushimet me vëllezërit e tij ai ka ndarë një video të hënës, të cilën e ka shoqëruar me këngë  ‘Hana’ të Yll Limanit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *