Rrallë e për mall, Arbana na tregoi ca poza të ëmbla

Arbana Osmani është tashmë nënë e tre fëmijëve dhe mes angazhimeve të shumta, e gjen kohën të kalojë “momente cilësore” edhe me të vegjëlit e saj.

Nëse portretin e Jonit e kemi parë prej vitesh dhe është kthyer në një personazh të dashur për ne, moderatorja po tregohet ende e rezervuar përsa i përket Diellit dhe Zoit.

Arbana dhe Eduarti

Megjithëse i publikon herë pas here të vegjëlit, Arbana kujdeset të mos e tregojë portretin e tyre. Megjithatë, sot i ndau ca poza të ëmbla të Zoit, e cila qenka rritur shumë nga hera e fundit që e kemi parë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *