Getinjo ndan pamje të ëmbla me Vivien

Getinjo dhe Vivien janë çift mjaftë I përmendur në media rozë.

Kjo përshkak që po i shohim gjatë gjithë kohës bashkë, shkruan Kosovarja.

Reperi së fundmi publikoi video në makinë me të dashurën duke dëgjuar këngë patriotike.

Si duket nuse Vivien është në çdo vend me Getinjon madje edhe në mbrëmje muzikore që ka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *