E rëndë, prindërit e lanë vetëm në breg, mbytet vajza 13 muajshe

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në një familje nga Zelanda e Re të cilët kishin shkuar me pushime në Fixhin perëndimor.

Media te huaja shkruajnë se një çift, duhet që të gatuante drekën dhe për këtë vajzën 13 muajshe e kanë lënë të lidhur me shpresën që do të ishte e sigurtë, por e vogla ka arritur që të lirohej dhe të nisej në drejtim të detit ku dhe humbi jetën.

Kur janë kthyer prindërit kanë parë trupin e vogëlushes në ujë.

Ndër të tjera thuhej se vogëlushja në momentin që ato e lanë ishte e ulur te lodrat e sah dhe po shikonte kukulla, porn ë një moment ajo është ngritur dhe ka arritur që të çlirohet nga pengesa e prindërve dhe të përfundojë në det.

Familja, e cila mbërriti në Musket Cove pak ditë më parë, ishte nisur nga Zelanda e Re. Është hapur një mbledhje fondesh për të ndihmuar prindërit e vogëlushes për shpenzimet e varrimit dhe për kthimin e saj në shtëpi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *